Onze marketingtools

Een pand verkopen of verhuren vraagt om een aangepaste marketing in een business-to-business omgeving. Door consequent repetitief te promoten en continu te innoveren is “Activo” uitgegroeid tot een begrip in de bedrijfsvastgoedwereld.

Baches

Onze gele baches op grote steigers hebben een industriële look, zijn opvallend in het straatbeeld en typerend voor Activo. Veel gekopieerd, nooit geëvenaard!

Website

Vastgoed is een sterk on-line verhaal geworden. In 2004 werd onze eerste website on-line gezet, vandaag zijn we al 6 versies verder. Heldere informatieverstrekking, gestructureerd, nuchter.

Post-its

Wie lid is van Voka ziet onze post-it die op de cover van dit magazine prijkt. We zijn ondertussen meer dan 120 versies verder en de inspiratie komt nog steeds: een goede slogan ondersteund door een leuke cartoon. De brainstormsessies voor de nieuwe post-its zijn telkens opnieuw een hilarisch fun-moment waar we wel eens plat liggen van het lachen. Een plezierige noot in een serieuze business moet zeker kunnen! Een vorm van marketing die niemand ons reeds voordeed.

LinkedIn

We posten wekelijks tips en tweewekelijks een primeur op ons Linked-In profiel. Connecteer op LinkedIn en u blijft als eerste op de hoogte van wat er reilt en zeilt.

Relaties & networking

Netwerk & toegevoegde waarde =  Activo. Aarzel niet om onze CEO, Ivo De Muynck, aan te spreken. U ontmoet hem op vele events met ondernemers en op beurzen. Activo is lid van organisaties zoals Voka, stuurgroepen, denktanks.

Sponsoring

Activo sponsort gerichte events voor Lions Club, Rotary en sommige sportclubs.

Beursdeelnames

U ontmoet Activo op de regionale Bedrijvencontactdagen, typische vastgoedbeurzen zoals Realty Brussel, Mipim Cannes, Expo Real Munchen… alsook immo-gerelateerde beurzen zoals bv. Bau Munchen, Transport&Logistics Antwerpen.